Tapahtumat‎ > ‎Uutiset‎ > ‎

Etelä-Afrikan uurastajat!

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 19.6.2012 klo 14.04   [ 19.6.2012 klo 14.10 päivitetty ]
Tiistai-iltana 19.6. klo 19:00
saimme kuulla innovatiivisesta lähetystyöstä, joka kantaa satoa monella tavalla.  Myrt ja Seppo Turunen kertoivat kuvin ja sanoin lähetystyöjaksostaan Etelä-Afrikassa. Työjaksoon sisältyi mm. kansallisten opetusta. Seppo opetti paikallista väkeä, kuinka esim. kuivaakin maata voidaan viljellä ankarissakin olosuhteissa. Hyvän esityön jälkeen kylvetyt siemenet kantoivat nopeasti satoa ja paikalliset saivat nauttia maan mehukkaista hedelmistä.
Myrt Grimm-Turunen palasi juurilleen. Monet afrikkalaiset muistivat hänet vielä edelliseltä työkaudelta. Mm. eräs nuori mies tuli tervehtimään Myrttiä sanoen: "Kiitos kun johdatít minut silloin pienenä poikasena Jeesuksen tuntemiseen. Nyt saan palvella Häntä." Eräs Myrtin nuorista oppilaista toimi nyt itse opettajana. Työ oli kantanut hyvää hedelmäää. Myrt keskittyi nytkin hengelliseen kylvötyöhön ja opetti ihmisille Jumalan Sanaa.
Lähetysilta oli hyvin mielenkiintoinen ja antoisa. Kiitos Jumalalle, että Hän lähettää työmiehiä ja -naisia elonkorjuuseen ja me saamme tukea heitä rukouksin ja taloudellisesti. 
 
P.S. Teologian maisteri Myrt Grimm-Turunen on lähtöisin Etelä-Afrikasta ja Seppo Turunen on siilinjärveläinen hengellisen työn pioneeri
 
Kuvassa pastori Kari Honkanen siunaa Myrttiä ja Seppoa
Comments