Tapahtumat‎ > ‎Uutiset‎ > ‎

Hernesoppaa ja evankeliumia Siilin torilla la 7.5.2011

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 7.5.2011 klo 3.09   [ 10.5.2011 klo 5.53 päivitetty ]
Varmin merkki kevään tulosta on soppatykin ilmestyminen Siilinjärven torille.
 
 
Eräs vanhempi täti puhkesi soppatykin nähtyään päivittelemään: "No nyt työ outta tuassiisa tiällä, niin ku kevvääset muuttolinnut! Tämä on varma kesänmerkki, kun työ tulitte, ja on teitä jo ootettukkii!"
Helka ja Eino Kotilainen jakoivat tuttuun tapaansa n. 300 annosta makoisaa hernesoppaa. Soppatykkiaktion väsymätön puuhamies ja laulaja-evankelista Jouni Rissanen juonsi tilaisuutta laulaen välillä tuttuja hengellisiä lauluja. "Voe kun myös niin tykätään tuon Joonin laaluista," tuumivat kaksi torin laidalla istuvaa täti-ihmistä ja lusikoivat samalla höyryävää hernesopaa suuhunsa. Torilla hääri myös ryhmä seurakunnan Royal Rangers -kerholaisia, joiden työ oli hienosti esillä. Toriväelle jaettiin Hyvä Sanoma -lehtiä sekä muuta hengellistä kirjallisuutta. "Onko tämä kaekki ihan ilimasta?" joku kyseli, ja kun hänelle vakuutettiin että soppa ja lehdet ovat ilmaisi, hän totesi: "Kyllä työ tiette sitten hyvvee työtä!"
 
Kesäkuun ensimmäisenä lauantaina torille ilmestyy jälleen soppatykki ja seurakunnan lähetystyöväki esittäytyy yhdessä seurakunnan nimikkolähettipariskunnan, Ruut ja Jouko Nygrénin, kanssa. Tervetuloa joukolla mukaan! 
Comments