Tapahtumat‎ > ‎Uutiset‎ > ‎

Honkasten lähtöjuhla

lähettänyt Heikki Nevalainen 21.6.2016 klo 22.22
Vietimme 19.6. klo. 15 alkaen Honkasten lähtöjuhlaan. Honkaset aloittavat lähettiperheenä Unkarissa 1.8. alkaen. Samalla Tarja Honkasen siirtyi paikallistyön pastorin tehtävistä lähetystyöntekijäksi.

Tilaisuudessa oli juhlan tuntua, mutta myös seurakuntaperheemme ja Honkasten tyylistä rentoutta. Kuitenkin parhaiten juhlaa kuvasti kenties ristiriitaisuus mahtavan työntekijäperheen "menettämisen" sekä heidän eteenpäin lähettämisen välillä. Kuten asiaa kuvasi mm. tilaisuuden juontajana toiminut seurakunnan nuorisotyöntekijä Heikki Nevalainen. Juhlaan oli saapunut useita vieraita myös muilta paikkakunnilta. Niin entisiä seurakuntalaisia kuin naapuriseurakuntien edustajia. Lisäksi edustus oli myös suurimmasta osasta kannattajaseurakuntien verkostoa sekä lähetysjärjestöistä Elämä ja Valo sekä Fida.

Tilaisuus huipentui Tarjan puheenvuoron jälkeen Honkasen perheen siunaamiseen yhdessä kannattajaseurakuntien edustajien kanssa. Juhlasta ei ollut edes kiire pois, sillä päälle nautittiin vielä maittavat lähetyskahvit kakkujen sekä pullien kera. Tietystikin mitä parhaimmassa seurassa!


Vanhimmiston puheenjohtaja Timo Kiviluoma                      Lapinlahden veljet musisoivat Pekka Korhosen johdolla     Honkaset tekemässä lähtöä       
sekä hallituksen puheenjohtaja Teemu Matilainen
käyttivät seurakunnan puheenvuoron sekä antoivat
muistamislahjan.Taidokkaasti musisoi myös meidän oma Houseband!
Rainer Lindeman Elämä ja Valo ry:stä musisoi sekä         Opetuksesta sekä juhlapuheesta vastasi Ristin Voiton
puhui upealla tavalla                                                            päätoimittaja Leevi Launonen.
Comments