Tapahtumat‎ > ‎Uutiset‎ > ‎

Lasten leirit 2016

lähettänyt Heikki Nevalainen 14.7.2016 klo 0.27
4.-8.7. vietimme seurakuntamme leirejä Ystävyyden majalla! Leirit pidettiin säätiedotuksesta huolimatta hyvässä säässä, eikä sateet tai kylmyys vaikuttanut leirin toimintaan. Vaan pystyimme olemaan ulkona suurimman osan ajasta, kuten leirillä kuuluukin.

Leiriviikko alkoi 4.7. Minileiripäivällä, joka oli tarkoitettu alle kouluikäisten perheille. Leiri kokosi kaikkiaan n. 25 henkilöä seurakuntalaisia sekä joitakin ulkopuolisiakin. Päivään kuului opetusta, rukousta, leiripaikan esittelyä sekä toimintapisteitä. Osa lapsista jäi jo innolla odottamaan ensi kesän lasten leiriä, jonne Minileiri toimi myös ikäänkuin esittelynä pienemmille.

Tiistaina 5.7. alkoi sitten Lasten kesäleiri 2016! Leiriläisiä oli päiväkävijät mukaan luettuna lähemmäs 50 ja henkilökuntaa kokoajan paikalla yli 30. Osa aikuisista oli mukana leirillä osan ajasta, joten leirin henkilökunnan lukumäärä nousee kokonaisuudessaan yli 50 henkeen.

Päivät rakentuivat raamiksista, erilaisista aktiviteeteista, vapaa-ajasta, iltanuotioista ja rukoushetkistä. Kaikki tietenkin ruokailujen ympärille rakennettuna. Pelaamisen, askartelun ja leikkimisen lisäksi leirillä oli telttasaunan yhteydessä vesiliukumäki, joka oli myös yksi yhdeksästä puuhapisteestä keskiviikkopäivänä. Vesiliukumäen suosion vuoksi se jäi ilahduttamaan leiriläisiä koko loppuajaksi! Torstaina ryhmät kilpailivat perinteikkäissä leiriolympialaisissa, jossa oli kolme eri toimintapistettä.

Raamiksien yhteyteen oli tehty opettavaisia näytelmiä. Näytelmät ja sketsit kuuluivat myös iltanuotioiden ohjelmaan opettavaisina sekä hauskuuttavina.

Tiivistettynä mahtavasti onnistunut leiri, jossa niin aikuiset kuin lapsetkin viihtyivät!


Comments