Tapahtumat‎ > ‎Uutiset‎ > ‎

Leevi Launosen uudenvuodensaarna kosketti!

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 7.1.2013 klo 1.17   [ 8.1.2013 klo 1.49 päivitetty ]
Sunnuntaina 6.1.2013 seurakunta sai syödä rukiista Sanan leipää, jonka voimalla jaksaa käydä Uuteen Vuoteen 2013 rohkein ja toiveikkain mielin.
 
Leevi Launonen puhui Israelin -kansan erämaavaelluksesta. Saarnassaan hän nosti esille erityisesti kolme tärkeää näkökohtaa, jotka opettavat meitä tämän päivän "erämaavaeltajia" pitämään suunnan ja asenteen oikeana, tehdessämme matkaa kohti uskon lopullista päämäärää.
 
1.) Koetusten keskellä israelilaisten näköala uskon ja vaelluksen päämäärään heikentyi. Siihen on meidänkin kiinnitettävä huomiota, että meidän näky päämäärästä pysyy selkeänä ja kirkkaana myös koetusten keskellä.
 
2.) Vaikeissa olosuhteissa israelilaisten näköala Jumalan olemukseen hämärtyi. Kun emme keskity itseemme ja omaan voimaamme, vaan pidämme katseemme tiukasti kiinni Jumalan olemuksessa ja Hänen majesteetillisessa valtasuuruudessaan, voitamme inhimilliset vaikeudet ja selviydymme vaelluksen koetuksista paremmin.
 
3.) Koetusten helteessä saattaa myös näköala omaan kutsumukseemme hämärtyä, siksi kannattaa pitää huoli siitä, että oma henkilökohtainen suhde Jumalaan pysyy kunnossa ja elävänä.
 
Ehtoollisjuhlan yhteydessä siunattiin Sauli Malinen uudeksi vanhimmaksi.
 
 
Comments