Tapahtumat‎ > ‎Uutiset‎ > ‎

Pastori Honkanen Näin on kirjat -kiertueella

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 18.9.2012 klo 5.36   [ 18.9.2012 klo 8.25 päivitetty ]
Tuomas Enbuske luki Kari Honkasen uuden kirjan.  
 
Näin on kirjat -messuilla Tampereella ma 17.9. Tuomas Enbuske haastatteli Honkasta uuden Uhka menneisyydestä -kirjan tiimoilta. Aikamedia oli messujen ainoa puhtaasti kristillinen kustantaja.
 
Honkanen kertoi hengellisen dekkarin synnystä ja miksi hän ryhtyi hankkeeseen. "Hengellisessä kirjallisuudessa on mukana lähes tulkoon kaikki erilaiset tyylisuuntaukset; elämänkerrat, runot, historialliset teokset, romantiikka-, jännitys-, kertoma- ja romanikirjallisuuden teokset ovat mukana kirjakauppojen hylyillä. Jopa hengellisiä sotakirjojakin on saatavana pilvin pimein, mutta suomalaisia dekkareita ei ole, niitä saa etsiä.
 
Ajattelin, että koska dekkareita luetaan tämän päivän maailmassa valtava määrä, ja niitä myös myydään erittäin paljon, niin miksi en kirjoittaisi hengellistä dekkaria, jossa on erilainen arvopohja ja kristillinen näkökulma." Honkanen kertoo. "Hengellisen sanoman voi lisätä myös dekkariin ja lukija saa löytää sieltä itselleen ajattelemisen aihetta uskovan ihmisen näkövinkkelistä katsottuna."
 
Kuva: Kari Honkanen Tuomas Enbusken haastateltava
Comments