Tapahtumat‎ > ‎Uutiset‎ > ‎

Rukousmajakka on tärkeä työväline seurakunnassa

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 16.5.2013 klo 6.52   [ 16.5.2013 klo 22.45 päivitetty ]
Torstaiaamuisin klo 9:30 kokoontunut Rukousmajakka-toiminta on ollut korvaamaton työväline seurakuntatyössä. Säännöllinen esirukouspalvelu on seurakuntaa kantava voima.
Pieni mutta uskollinen uskovien joukko on kokoontunut yhdessä rukoilemaan ja kantamaan rukoustaakkoja toisten ihmisten puolesta. Esirukousaiheita tulee aina paljon, joita kannetaan yhdessä rukoillen Herralle.
Säännöllisesti toimiva rukouspiiri on tehnyt tärkeää hengellistä työtä, taistellut monia voittoja ja saanut kokea useita rukousvastauksia. Monesti on iloittu innostavista ja rohkaisevista rukousvastauksista.
Torstaina 16.5. yksitoista rukoilijaa olivat jälleen koolla rukoilemassa, kevätkauden viimeisessä Rukousmajakassa ennen kesätaukoa. Rukousmajakka aloittaa toiminnan jälleen elokuussa.
 
Ystäväpiiri on kokoontunut aina Rukoumajakan jälkeen klo 11, jossa on keskusteltu erilaisista hengellisistä aiheista. Ystäväpiirin joukko on vakiintunut, mutta aina mukana on uusiakin kasvoja.
Tarja Honkanen alusti tällä kertaa Psalmin ensimmäisestä luvusta; "Kristitty on niin kuin vesiojan ääreen istutettu puu." Aiheesta virisi innokas keskustelu ja ystäväpiiriläiset saivat rakentua ja rohkaistua yhteisestä uskosta. Ystäväpiirissä on tarjottu aina pieni suolapala ja pullakahvit, josta on vastannut Pirjo Rissanen. Jouni -puoliso on kantanut uskollisesti vetovastuuta. Sydämellinen kiitos Rissasen mainiolle pariskunnalle!
Comments