Tapahtumat‎ > ‎Uutiset‎ > ‎

SUURI GIDEON - JUHLA

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 10.8.2014 klo 9.20   [ 10.8.2014 klo 9.24 päivitetty ]
Jumalanpalveluksessa su 10.7. oli suurta juhlantuntua, kun tilaisuutta johtanut Matti Virranta esitteli arvokkaat Gideon -veljet ja puhujavieraamme, intialaisen Dr. E.V.P. Choudaryn ja Jorma Halosen.
Seurakuntamme Gideoneissa pitkään toiminut Reijo Toukosuo johti tilaisuuden alkuun Sanalla ja rukouksella.
Juhla alkoi yhteisellä laululla "On riemu kun saan tulla, Herra sun temppeliis." Seurakunnan oma laulukokoonpano, Ruskaryhmä, síivittti Gideon juhlaa eteenpäin puhuttelevilla ja tilaisuuteen sopivilla lauluilla.
Dr. Choudary puhui Intian valtavasta haasteesta, kun 1.3 miljarida ihmistä tarvitsisivat oman Raamatun. Miljoonia Raamattuja onkin jo jaettu, mutta tarve on edelleen valtava. Tulkkina toimi mainio Sauli Malinen.
Jorma Halonen saarnasi Sanaa ja haastoi kokousväkeä mukaan Raamattujen levityshankkeeseen. "Jo yksi lahjoitettu Raamattu saattaa pelastaa monen ihmisen elämän. Sinä voit olla osallinen siinä ja mukana levittämässä tätä maailman arvokkainta sanomaa", Halonen julisti.
Pastori Kari Honkanen esitti vieraille kiitokset ja kertoi seurakunnan vahvasta panoksesta Gideon -työssä. "Yhteisrintamassa jatketaan Raamattujen levitystyötä ja rukoillaan tämän hedelmällisen hankkeen puolesta", Honkanen vakuutti ja johti tilaisuuden loppurukoukseen.
 
Kuvassa vasemmalta: Jorma Halonen, Dr. Choudary,
tulkki Sauli Malinen, rouva Choudary ja Matti Virranta
Comments