Tapahtumat‎ > ‎Uutiset‎ > ‎

TAIVAS KOSKETTI SYDÄMIÄ!

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 28.9.2012 klo 23.48   [ 30.9.2012 klo 21.46 päivitetty ]
Perjantaina 28.9. evankelista Marko Selkomaa saarnasi suurella sydämellä, huumorilla höystäen, mutta nöyrästi Kristus-keskeistä evankeliumia.
 
Kokoussalimme oli kirjaimellisesti tupaten täynnä ja kaikille ei riittänyt enää istuimia. Selkomaa julisti voitelussa yksin Jeesuksen nimeä korottaen.Jumalan taivas kosketti sydämiä ja Sana teki työtään kuulijoissa. Väki juuttui paikoilleen, vaikka kokous virallisesti päättyi. Se oli merkki siitä, että Sana oli tehnyt syväkyntöä ihmisten sisimmässä, ei ollut enää kiire minnekään. Seurakunnan House Band palveli jälleen kerran upeasti; tyylillä ja voitelussa.
 
Ylä-Savon yhteiseen nuorten kokoukseen klo 21 saapui satakunta nuorta.
 
Marko todisti omasta uskoontulostaan ja parantumisestaan mukaansatempaavan hauskasti, mutta herkästi. Kuulijoitten joukossa oli tuskin yhtään kuivaa silmää. Yksitoista nuorta halusi antaa elämänsä Jeesukselle.
Alttari täyttyi Pyhän Hengen kosketusta kaipaavista nuorista. Aivan upea, koskettava ilta. Harvoin on ollut niin avointa ja koskettavaa nuorten kesken, kuin perjantai-iltana. House Band viritti soittimet ja laulun sellaiseen lentoon, että nuorten oli helppo lähteä mukaan ylistykseen ja kiitokseen.
 
Sunnuntain jumalanpalveluksessa 30.9. Marko saarnasi Jeesuksen antaman lähetyskäskyn pohjalta: "Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille." Marko esitti seurakunnalle ja yksilöuskoville haasteen maailmanlaajuisesta lähetystyöstä, kaikkien 4,8 miljardin kadotukseen matkalla olevan sielun puolesta, jotka ovat eksyksissä matkalla kohti kadotusta. Lähetyskäskyn tulee koskettaa jokaista Jeesukseen uskovaa kristittyä. On lähtijät ja on lähettäjät, joiden täytyy ottaa vastuuta kadotettujen puolesta. "Onko meillä oikeasti hätä näistä kadotukseen matkalla olevista sieluista?" Selkomaa kysyi. Sanoma osui ja upposi.
 
Sarastus -lauluryhmä lauloi ja johti ylistystä. Kiitos upealle Sarastukselle :D
 
 
Comments