Tapahtumat‎ > ‎Uutiset‎ > ‎

Tervetuloa perhe Eckert!

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 3.11.2014 klo 0.07   [ 10.11.2014 klo 0.08 päivitetty ]
 
Sunnuntain ehtoollisjuhlassa saimme siunata uuden perheen seurakuntayhteyteen.
Iloitsemme, että seurakunnassamme on paljon lapsiperheitä ja sunnuntaisin alttari täyttyy pyhäkouluun siunattavista lapsista.
 
Esittelemme:

Eckert’in viisihenkinen perhe on muuttanut Sveitsistä Siilinjärvelle heinäkuun lopussa. Malte on saksalainen ja Satu kotoisin Keski-Suomesta. Heillä on kolme lasta: Lumi, 8 vuotta, Linus, 5 vuotta, sekä Leana, 2 ½ vuotta. Malte työskentelee Normetilla Iisalmessa ja Satu, joka on koulutukseltaan kieltenopettaja, on kotona lasten kanssa.

Satu on kasvanut uskovassa kodissa ja tullut uskoon jo lapsena. Hän liittyi kasteen kautta Suolahden helluntaiseurakuntaan vuonna 1984. Malte on tullut uskoon avioliiton alkuaikoina ja käynyt kasteella vuonna 2005. He ovat asuneet yksitoistavuotisen avioliiton aikana Hannoverissa ja Nürnbergissä Saksassa sekä Embrachissa Sveitsissä.

Malten uskoontulon jälkeen he ovat olleet yhdessä aktiivisesti mukana seurakuntatoiminnassa, Saksassa baptistiseurakunnassa ja Sveitsissä ensin kansainvälisessä karismaattisessa seurakunnassa ja sen jälkeen paikallisessa vapaaseurakunnassa.

 

Seurakunnan puolesta toivomme ja rukoilemme, että löydätte pian oman paikkanne seurakuntaperheessämme.

 

Comments