Tapahtumat‎ > ‎Uutiset‎ > ‎

Vahvaa julistusta Esa Hyvöseltä!

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 7.4.2013 klo 5.57   [ 8.4.2013 klo 0.57 päivitetty ]
Pastori Esa Hyvönen opetti Ylä-Savon nuorten yhteisessä tapahtumassa la 6.4. ihmisen seksuaalisuudesta ja elämän tärkeistä valinnoista.
Esa otti esimerkiksi Joosefin, joka kesti seksuaaliset kiusaukset ja koetuksen lankeamatta syntiin. Joosefin lujuus perustui ennenkaikkea hänen johdonmukaisuuteen sekä luonteen lujuuteen. Joosef pyrki kaikessa hyvyyteen ja puhtauteen.
 
Harvoin kuulee niin suoraa ja kursailemattoman avointa opetusta tästä herkästä alueesta, joka on monelle tabu ja josta usein vaietaan.
Yhteiskunnassa on suuri ongelma juuri tällä alueella; nuoret etsivät elämäänsä rakkautta ja hyväksyntää, mutta kuinka he onnistuvat siinä, ellei Jumalan Sanaa opeteta? Aivan liian monet avioliitot päätyvät eroon ja perheet hajoavat. Nuoret ihmiset ovat monesti täysin hakoteillä. Kuitenkin uskovaiset nuoret haluavat kysymyksiinsä selkeitä ja perusteltuja vastauksia, kuulla suoraa puhetta seksistä ja seksuaalisuudesta: mitä Raamattu siitä opettaa? Hyvönen käsitteli aihetta erittäin hyvin, panemalla samalla itsensä likoon. Nuoret kuuntelivat hiiren hiljaa tunnin mittaisen raamattutunnin, joka antoi paljon hyviä rakennuspalikoita ja opetusta elämän suuriin kysymyksiin.
 
 
 
Sunnuntain ehtoollisjuhlassa 7.5. Esa jatkoi samaa vahvaa opetusta saman aiheen tiimoilta. Teemana oli Iisebelin synti. Puheen voi tilata seurakunnan kirjanmyynnistä.
Comments