Tapahtumat‎ > ‎Uutiset‎ > ‎

Vanhanajan kokous!

lähettänyt Tuntematon käyttäjä 24.5.2011 klo 22.56   [ 24.5.2011 klo 23.15 päivitetty ]

LAULAJA-EVANKELISTA PERTTI PASANEN LAULOI JA TODISTI SIILINJÄRVELLÄ

Tiistaina 24.5. klo 19:00 Pyhän Hengen illassa saimme kokea vanhanajan kokouksen. 
Pertti lauloi vanhoja hyviä hengellisiä lauluja ja kertoi Jeesuksen väkevistä teoista elämässään. Pertti tunnetaan monitoimimiehenä niin hengellisellä kuin myös maallisella yhteisen hyvän rakentamisen saralla. Evankelista kertoi uskoon tulostaan, kasvukivuista, menetykistä, Jumalan siunauksista ja elämänsä tärkeimmistä valinnoista. Pertti kiersi useita vuosia Kainuun maaseutua kirvesmiehen välineet sekä hierontapöytä mukanaan ja auttoi ihmisiä rakentajan  taidoillaan sekä hieromalla maalaisisäntien työstä jäykistyneitä lihaksia. Pertin tapa evankelioida tuotti tulosta ja monet antoivat elämänsä Herralle. Eräälle kyläkunnalle syntyi hengellinen herätys ja monet uskoon tulleet kastettiin ja liitettiin seurakuntaan, 
 
Illan päätössaarnan piti Pertin monivuotinen ystävä ja taistelutoveri, pastori Tuomo Tikkanen. Saarnassaan hän käsitteli hengellisen uudistumisen tärkeyttä. Jumalan Sanan säännöllinen lukeminen ja rukous on välttämätöntä, jos aikoo pysyä hengellisesti valveilla ja Jumalan todistajana. Pyhän Hengen toiminnan tulee olla uskovan elämässä päivittäistä.
 
Kokouksen lopussa Tuomo kehotti ihmisiä tulemaan eteen etsimään hengellistä uudistumista. Alttari täyttyi janoisista etsijöistä ja rukoushetkestä muodostui voimallinen kokemus, jossa taivas kosketti maata! 
 
 
Comments