Toiminta‎ > ‎

Lapsityö

Toivotamme lapsiperheet lämpimästi mukaan seurakuntamme toimintaan. 
Kokoussalin yhteydessä on pieniä lapsia varten lastenhoitohuone, josta käsin on mahdollisuus myös kuunnella jumalanpalvelusta. Pyhäkoulut järjestetään sunnuntaisin päivätilaisuuden aikana. Torstaisin
Royal Rangers -porukka kokoontuu erätunnelmissa. Varhaisnuoret eli Warkit kokoontuvat omana ryhmänään 1-2 krt. kuukaudessa. Seurakunnassamme toimii myös lapsikuoro. Pyhäkoulut, kerhot ja lapsikuoro ovat ilmaisia ja kaikille avoimia. Viikoittaisen toiminnan lisäksi kesäisin järjestetään lastenleiri ja 1-2 kertaa vuodessa lastentapahtuma. Tervetuloa mukaan!

Pyhäkoulu

Seurakunnassamme toimii pyhäkoulu joka sunnuntai  päivätilaisuuden aikana alkaen n. klo 11.30. Lapset osallistuvat tilaisuuden alkuosaan pääsalissa, jossa heidät siunataan ennen pyhäkouluihin siirtymistä. Pyhäkoulut kestävät n. tunnin.

Alle kouluikäisille ja kouluikäisille on omat ryhmänsä.

Pienten pyhiksessä  opitaan tuntemaan turvallista Taivaan Isää leikkien, laulujen ja raamatunkertomusten kautta. Lisäksi askarrellaan ja puuhataan muuta mukavaa.
Isojen pyhiksessä Raamatun opetuksiin syvennytään lisää, keskustellaan ja opetellaan soveltamaan opittua käytännön arkeen. Lisäksi järjestetään pieniä kilpailuja, pelataan, kokataan ja musisoidaan.

Royal Rangers

Royal Rangers (RR) kokoontuu torstai-iltaisin Siilinjärven helluntaiseurakunnan toimintakeskuksessa (Viertotie 6).

Lue lisää Royal Rangersin omilta sivuilta!

The WARKKIes

Varhaisnuorten toimintaa seurakunnassa!
The WARKKIes kokoontuu pääsääntöisesti perjantaisin.

Tervetuloa kaikki! Lue lisää The WARKKIes omilta sivulta.