Toiminta‎ > ‎Warkit‎ > ‎

WARKKIEN VIIKONLOPPULEIRI 3-4.12.2016


Tervetuloa leirille! Se pidetään Poukaman leirikeskuksessa (Pankkoniementie 73) ja on tarkoitettu yli 12-vuotiaille nuorille.  Leirin päävastuullisena järjestäjänä toimii Kuopion Tukikohta-seurakunta.  Leirillä on varhaisnuorisoikäisiä Siilinjärveltä ja Kuopion Petosen alueelta.

Leiri alkaa lauantaina 03.12.2016  klo 13 kokoontumisella ja päättyy sunnuntaina päivällä klo 12:00.  Molempina päivinä on ruokailut ja välipalat.
Leirin opettajana on nuorisopastori Lauri Sutinen, Tukikohta-seurakunnasta. 

Lisäksi on erilaisia aktiviteetteja, pelaillaan, iltanuotio, mahdollisuus saunomiseen ja yhdessäoloon. Kelin vähänkään salliessa olemme osan aktiviteeteista paikan lähimaastossa. Leirillä on mukana useita koulutuksen saaneita ohjaajia. 

Leiriläiset ovat vakuutettuja leirin ajaksi seurakuntien omiin toiminnan vakuutuksiin pohjautuen.
Lisätietoja leiristä saa Siilinjärven osalta Timo Yliseltä, 044 718 5635.

Ota leirille mukaan sää huomioiden tarpeeksi lämpimiä vaatteita ja varusteita sekä uimapuku ja pyyhe, mikäli aiot saunoa leirillä. Tarvitset myös makuupussin ja lakanat, hammasharjan ja -tahnan, henkilökohtaiset lääkkeet sekä paljon iloista mieltä. 

Leirin kustannukset ovat Poukamaan maksettavat maksut, eli yöpyminen, ruokailut 2 kpl, aamupala ja iltapala. Niistä kertyy kustannusta 40,00 €/henkilö. Maksu peritään leirin alussa. Aktiviteetit ja makkarat yms. pystymme kattamaan muista tuloista.

La klo 13.00 Leirin aloitus ja ohjaajien esittely, Poukaman leirikeskus
Su klo 12.00 Leirin lopetus ja hyvää kotimatkaa!

Ilmoittautuminen osoitteeseen markus.aittola@siilinmajakka.net. Kerrothan ilmoittautuessa lapsen nimen, syntymäajan, osoitteen, sekä lapsen että huoltajan puhelinnumeron, allergiat yms. tiedot.

Näkemisiin leirillä!
Comments